Spetter Spieter Spater…

Zo typisch voor ons landje dat je qua weer van het een in het ander valt. Zo’n wisselvallige dag als vandaag bijvoorbeeld 20+ graden met heel veel regen. Nou hadden we voor Quinten jaren geleden al ontdekt hoe fijn laarsjes zijn waar je en fijn mee door de plassen kunt stampen, en fijn lekker mee in het zand kunt ravotten. We hebben geen regenlaarsjes maar buitenspeellaarsjes.

De buitenspeellaarzen van Quinten hebben al heel wat speeldagen ervaren. Speeldagen waarbij er met de laarzen aan geklommen is , gesprongen is en zelfs gevoetbald. De laarzen zijn ook onze buurt uitgeweest naar diverse kinderboerderijen , dierentuinen , strandjes , bos en hei. En waar een kind er nog weleens gehavend van terug komt (zie Chloë’s knietje op de foto) zien de Bergstein laarzen er eigenlijk nog prima uit. Waar de gemiddelde sneaker hier na een maand extra airco langs de zool heeft bleven de Bergstein’s mooi in tact. En ze gaan gemakkelijk aan , nog een plus.

Een aanrader dus!

En nu is Chloë de trotse stapper met een paar prachtige zoetroze laarsjes die we uit mochten kiezen uit de pastelcollectie van Bergstein. Ik vind deze zachtroze kleur zo mooi.💕

Chloë trok ze meteen aan toen we ze binnenkregen.💝 Ze is Helemaal trots op haar mooie stappers. Wij gaan vandaag fijn even naar de hei met ons lieve oude taartje , mischien in de plassen stampen en van de zon genieten.

Mooie laarsjes die ook nog ns tegen een stootje kunnen.

Ga jij ook voor softpink ? of ga je voor lemon , mint , lila of sand? Kijk voor alle kleuren uit de pastelcollectie op Http://www.bergstein.com

Op onze Instagrampagina @little.miss.chloerose hebben we tot 2 Juli 2020 een leuke winactie 😄 check de post daar hoe je kans kunt maken.

10 Replies to “Spetter Spieter Spater…”

 1. Cora van der Bijl zegt: Beantwoorden

  WoW gaaf ik loot graag mee voor mijn meisje Cataleya de Mint kleur

 2. Wij doen mee voor ons meisje en gaan voor de lemon als we winnen😍

 3. Heel gaaf! Wij gaan voor softpink als we winnen! Lief s @girlsmomm

 4. Yvonne Couwenberg zegt: Beantwoorden

  Wauw wat een mooie laarsjes 😍 wij wagen een kansje voor de mintkleurige, voor heerlijke boswandelingen met ons hondje!

 5. Woww gave laarzen. Als wij winnen dan zouden we graag willen gaan voor de mintkleurige 🥰🥰 liefs @nannii89

  1. Zo leuk deze giveaway wij wagen heel graag ons kansje . Wij zouden eens voor een hezl andeŕ kleurtje gaan dan we anders zouden nemen . Want Sija heeft een hele leuke sweather in het Lila en ik denk dat deze Lila laarsjes er zo gaaf bij zouden passen .
   Fingers 🤞🏼 💜

   Lieve groetjes💕 , Jocelynne & Sija
   insta: sijajocelynne

  2. Hele leuke actie 😀 😀 graag zou ik de softpink maat 25 voor ons meisje willen winnen (die nu op de blauwe laarsjes van haar broer loopt 🙈 ) 🤞

 6. Dunja (mama.van.casey) zegt: Beantwoorden

  Zo mooie laarsjes 🥰
  Ze zouden goed van pas komen nu ons meisje haar laarsjes te klein zijn geworden.

 7. Ah supermooi! Heerlijk, ze zijn mooi om naar te kijken en de kids kunnen lekker ravotten!

 8. Wat een gave actie.. Zeker doen wij mee voor onze Norah in maat 22.. 🍀

Geef een reactie