De Efteling

De dag na koningsdag besloten we voor een dagje Efteling te gaan. Ik was zo benieuwd of dat zou gaan met een baby en was eigenlijk van te voren een beetje zenuwachtig. Je kent het vast. Wat nemen we mee? Drager of Kinderwagen? Het werd de babydrager, het leek me zo’n gedoe om iedere keer bij een attractie Chloë uit de wagen halen en de wagen stallen. Dus hop baby in de by kay carrier en gaan met die banaan.

Chloë vind het heerlijk in de by kay drager en mama ook 🙂 Lekker handen vrij , geen gedoe met in en uit de buggywagen halen.

Het bleek een gouden greep om de dag na koningsdag te gaan. Waarscheinlijk lag het grootste deel van nederland nog uit te brakken want het was Superrustig. We hoefden nergens lang te wachten en verassend genoeg konden we gewoon met haar in de attracties. We hebben o.a. droomvlucht gedaan , symbolica en we zijn naar Raveleijn geweest. Tijdens de ritjes keek ze haar oogjes uit. Zo leuk. Bij Raveleijn werden de oogjes toch te zwaar en viel ze in slaap. Papa is zelfs even alleen de Baron in geweest en ondertussen gaf ik Chloë op een rustig plekje een flesje.

Quinten genoot!

Als laatste hebben we het Sprookjesbos doorlopen en naar de sprookjesboom geluisterd natuurlijk ☺️ We hebben zelfs nog echte eekhoorns langs zien schieten Het was een heerlijke dagje.

Tips probeer de speciale koffies in het Panorama restaurant 😍 (stroopwafel of oreo sound good?) Uiteraard kun je bij de restaurants gewoon warm water krijgen voor een flesje of opwarmen. Zelf een thermosbeker heet water en een flesje koud meebrengen natuurlijk ook.

We hadden deze keer een rugzak mee in plaats van een luiertas. Even wat compacter en makkelijker. Bij Zeeman heb ik handige (en vooral ook schattige) doosjes gekocht. Je koopt ze in n setje van 3 , superhandig om allerlei hapjes / snacks mee te nemen. Zo hadden we van thuis een gesneden boterhammetje besmeerd met spread van Blue Band voor Chloë meegenomen. Lekker makkelijk.Vorkje in de tas en klaar. Als snack een doosje gevuld met Maiz puffs van Ella’s Kitchen. Ideaal! Hebben jullie kindjes favoriete snacks? Wat nemen jullie mee op zo’n dagje uit?

Bewaarbakjes van de Zeeman

Chloë is dol op deze spreads van Blue Band op haar boterham.

Liefs,

Carolina

Geef een reactie